vineri, 26 februarie 2016

Dragă cititorule,

     Dragă cititorule,aceste cuvinte sunt pentru tine. Trăiește,iubește și niciodată să nu uiți de tine.
      Trăiește fiecare clipă de parcă ar fi ultima. Bucură -te de micile minuni ale vieții. Zâmbește când cerul e senin,iar soarele îți încălzește pielea. Respiră aerul proaspăt de primăvară și răsfață-te cu plimbări lungi prin parc,lângă lac. Citește. Ascultă muzică, dansează, dar trăiește!
      Iubește-te pe tine în primul rând! Apoi,iubește-i pe cei din jur. Oferă un gest de afecțiune zilnic,fie că e o îmbrățișare,un sărut,un cuvânt , sau un simplu gest de afecțiune. Împărtășește zilnic o picătură de afecțiune și vei primi înapoi ploi cu iubire. Iar pentru a avea o zi reușită spune zilnic cuiva "te iubesc". Nu contează dacă e partenerul/partenera, sora/fratele,dacă sunt părinții sau prietenii. Doar încheie-ți ziua cu un te iubesc pentru că vei primi cu siguranță altul în schimb. Astfel vei putea adormi cu zâmbetul pe buze.
     Nu uita de tine orice s-ar întâmpla. Tu ești cea mai mare bază a ta și cel mai bun prieten. Trebuie să te accepți așa cum ești,să fii împăcat cu tine,să trăiești cu tine și să te iubești. Dacă te ai pe tine ai deja totul. Discută cu tine și încurajează -te în permanență. Nu e nebunie,cum mulți spun, ci armonie. În momentul în care începi să te pierzi,caută-te în toate locurile și în toate inimile în care ai fost. Nu rupe bucăți din tine ca să le oferi altora suvenir. Fii egoist din  acest punct de vedere. Rămâi intact și nu uita,dacă te pierzi pe tine,pierzi totul  și devii un nimeni.
     Astfel,dragul meu cititor,astăzi vreau să îți spun că te iubesc,vreau să îți spun că esti cel mai bun și că meriți tot ce e mai bun,și nu în ultimul rând,nu uita să trăiești!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu